OOK OPEN IN SEPTEMBER!

Zaterdag vanaf 16u

Zondag vanaf 11u

 

Een zomers terras in een groen kader waar je deze zomermaanden heerlijk kan komen ontspannen in een gemoedelijke vakantiesfeer. Alleen, met twee, in groep of met de kinderen. Met een lekker zomers drankje en wat zomers fingerfood.

Onze groene draad (vormgegeven door Groeba Bewust tuinieren) leidt je van het vogelvriendelijke speelbosje, de bloemenweide en onze wadi’s naar de bijenboom en vuurpit, door de wilgentunnel tot aan de Veldtbar. In ’t Buitenveldt is altijd wel iets te beleven.

 

Menu

 

 

Een overzicht van ons zomeraanbod

 

Sunday Sharing

Heerlijk samen tafelen op zondagmiddag in de zomerbar…
Onze foodpartner van dienst (6+13/9: Houdvuur, 20/9: B-Eat Catering) zorgt voor een buitengewoon menu met heerlijke sharing dishes voor jou en je bubbel! Een vurige en verrassende combinatie met vlees, vis en groenten. Ook aan de vegetariërs en natuurlijk de kids is er gedacht!
Prijs:
25€ pp
-12 jaar 15€ pp
-3 jaar gratis

(dranken niet inbegrepen)

 

Reserveren voor de Sunday Sharing is verplicht en kan gewoon via een mailtje

Septembermomenten

Heerlijke buitengewone momenten in september! Geniet van de nazomer in onze buitenbar met een drankje en een hapje, terwijl de kinderen spelen en ravotten op ons belevings- en bewegingsterrein.
Op zaterdag vanaf 16u kan je weer bij ons terecht voor onze drankjes en lekker fingerfood van onze gastfoodbar.
Op zondag van 11u tot 13u30 proef je de heerlijkste en vurigste SHARING DISHES! Reserveren kan via 0491/376382 of info@veldt.be.
Op zondag vanaf 13u30 is iedereen ook weer welkom voor een gezellige zondagnamiddag in de zomerbar met onze summer drinks en fingerfood van onze gastfoodbar.

Reserveer je graag een tafel, stuur ons een mailtje.

 

Bubble Battle

Deze zomer beleef je met je bubbel van max. 10 personen een geweldige namiddag in ‘t Veldt! Een unieke combinatie van afwisselend denk-, doe- en sportopdrachten onder enthousiaste begeleiding zorgt ervoor dat iedereen in jouw team zich amuseert. Je hoeft dus helemaal niet sportief te zijn! Plak er een samenzijn in onze zomerbar aan vast en je hebt een heerlijk dagje uit.

 

Je eindscore in de Battle bezorgt je een plaats in ons klassement. De winnaar wint maar liefst een BubbelVIP-tafel met food & drinks op het eind van de zomer!

 

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag mogelijk van 13u tot 15u en van 16u tot 18u.

Max. 10 personen per battle

250€ / 2-uur durende battle

 

Reserveer je graag je eigen Bubble Battle, klik dan hier.

 

 

Go Axe

Go Axe en test uit wie de beste bijlwerper onder de vrienden is in onze ‘bijlwerparena’. Een uur vol fun gegarandeerd.

 

Mogelijk elke donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag van 13u tot 21u

Max. 6 personen per arena

Huur arena: 60€ per uur

Mogelijk om 2 arena’s naast elkaar te huren: 100€ per uur

 

Reserveer je graag de Go Axe, klik dan hier.

 

 

Kinderfeestjes

Stoere kids van 6 tot 12 jaar kunnen zich volledig komen uitleven in de Funny Battle op ons buitensportterrein The Field.

Stellen ze liever hun woudtechnieken op scherp, dat kan in de Bushcraft Party op onze gezellige en leuke vuurgrond waarin ze op een veilige manier mes- en vuurtechnieken leren beheersen zoals een echte buitenmens.

 

Mogelijk elke woensdag- en zaterdagnamiddag van 14u tot 17u.

Max. 15 kinderen

Prijs kinderfeestje: 250€

Inclusief drankje en hotdog ‘recht van ‘t vuur’

 

Reserveer je graag een kinderfeestje of wil je meer info, stuur ons een mailtje.

 

 

Kid’s Fun

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen elke zaterdag- en zondagnamiddag vrij beleven en bewegen op ons belevings- en bewegingsterrein terwijl de ouders relaxed genieten van onze zomerbar! Ze helpen het vuur mee aanmaken en aanhouden, roosteren een worstje, slingeren als apen op ons bewegingsterrein The Field, en amuseren zich BUITEN als nooit tevoren!

 

Elke zaterdag 16u – 19u en zondag 14u – 17u

Kinderen mogen de hele namiddag vrij aansluiten voor 6€.

 

 

Blijf je graag op de hoogte van onze acties en evenementen?

Laat hieronder je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen. Uitschrijven is te allen tijde mogelijk