logo tveldt


Open 27 juni – 30 augustus

do – zon 13u – 24u

 

Een zomers terras in een groen kader waar je deze zomermaanden heerlijk kan komen ontspannen in een gemoedelijke vakantiesfeer. Alleen, met twee, in groep of met de kinderen. Met een lekker zomers drankje en wat zomers fingerfood.

Onze groene draad (vormgegeven door Groeba Bewust tuinieren) leidt je van het vogelvriendelijke speelbosje, de bloemenweide en onze wadi’s naar de bijenboom en vuurpit, door de wilgentunnel tot aan de Veldtbar. In ’t Buitenveldt is altijd wel iets te beleven.

 

Menu

 

 

Een overzicht van ons zomeraanbod

 

Bubble Battle

Deze zomer beleef je met je bubbel van max. 15 personen een geweldige namiddag in ‘t Veldt! Een unieke combinatie van afwisselend denk-, doe- en sportopdrachten onder enthousiaste begeleiding zorgt ervoor dat iedereen in jouw team zich amuseert. Je hoeft dus helemaal niet sportief te zijn! Plak er een samenzijn in onze zomerbar aan vast en je hebt een heerlijk dagje uit.

 

Je eindscore in de Battle bezorgt je een plaats in ons klassement. De winnaar wint maar liefst een BubbelVIP-tafel met food & drinks op het eind van de zomer!

 

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag

Max. 15 personen per battle

250€ / 2-uur durende battle

 

Wil je deze unieke beleving niet missen?

Kinderfeestjes

Stoere kids van 6 tot 12 jaar kunnen zich volledig komen uitleven in onze Funny Battle.

Stellen ze liever hun woudtechnieken op scherp, dat kan in onze Bushcraft Party waarin ze op een veilige manier mes- en vuurtechnieken leren beheersen zoals een echte buitenmens.

 

Mogelijk elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagnamiddag van 13u tot 17u.

Max. 15 kinderen

Funny Battle: 250€

Bushcraft Party: 300€

Inclusief drankje en hotdog ‘recht van ‘t vuur’

 

Ben je op zoek naar een buitengewoon kinderfeestje?

Go For Good Streetfood

In het weekend worden we vergezeld door enkele buitengewone, afwisselende foodtrucks. Iedere week een andere truck, één voor één even lekker. Kom dus zeker eens proeven op vrijdag, zaterdag of zondag!

 

Vrijdag 3/7, zaterdag 4/7 en zondag 5/7 kan je telkens vanaf 17u genieten van ‘badass’ pizza’s, met liefde en vakmanschap gebakken door Roots Badass Cooking Bastards!

 

 

Go Axe

Go Axe en test uit wie de beste bijlwerper onder de vrienden is in onze ‘bijlwerparena’. Een uur vol fun gegarandeerd.

 

Mogelijk elke donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag van 13u tot 21u

Max. 6 personen per arena

Huur arena: 60€ per uur

Mogelijk om 2 arena’s naast elkaar te huren: 100€ per uur

 

Ben je op zoek naar een buitengewone activiteit?

Go International

Als jij niet op vakantie kan, dan brengen wij de vakantie wel tot bij jou! We hebben vier themaweekends in petto die je volledig indompelen in de sfeer van vier verschillende windrichtingen. Aangepaste muziek, lekker eten, buitengewone workshops… Voor je ‘t weet vergeet je dat je nog in België bent.

 

We hebben 4 weekends voor je in petto: Go West, Go East, Go North, Go South. Data volgen snel!

BubbelBox

Iets te vieren of eindelijk nog eens gezellig samen tafelen met je bubbel? Reserveer onze Bubbelbox en kom samen met je vrienden of familie (max. 15 personen) genieten aan onze lange houten tafel. Met alle respect voor social distancing geniet je opnieuw van gezellig samenzijn.

 

Hongertje? Het streetfood van onze foodtrucks is heerlijk!

 

Zie je een feestje in onze BubbelBox helemaal zitten?

Blijf je graag op de hoogte van onze acties en evenementen?

Laat hieronder je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen. Uitschrijven is te allen tijde mogelijk