Open 27 juni – 30 augustus

do – zon 13u – 23u

 

Een zomers terras in een groen kader waar je deze zomermaanden heerlijk kan komen ontspannen in een gemoedelijke vakantiesfeer. Alleen, met twee, in groep of met de kinderen. Met een lekker zomers drankje en wat zomers fingerfood.

Onze groene draad (vormgegeven door Groeba Bewust tuinieren) leidt je van het vogelvriendelijke speelbosje, de bloemenweide en onze wadi’s naar de bijenboom en vuurpit, door de wilgentunnel tot aan de Veldtbar. In ’t Buitenveldt is altijd wel iets te beleven.

 

Menu

 

 

Een overzicht van ons zomeraanbod

 

Bubble Battle

Deze zomer beleef je met je bubbel van max. 10 personen een geweldige namiddag in ‘t Veldt! Een unieke combinatie van afwisselend denk-, doe- en sportopdrachten onder enthousiaste begeleiding zorgt ervoor dat iedereen in jouw team zich amuseert. Je hoeft dus helemaal niet sportief te zijn! Plak er een samenzijn in onze zomerbar aan vast en je hebt een heerlijk dagje uit.

 

Je eindscore in de Battle bezorgt je een plaats in ons klassement. De winnaar wint maar liefst een BubbelVIP-tafel met food & drinks op het eind van de zomer!

 

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag mogelijk van 13u tot 15u en van 16u tot 18u.

Max. 10 personen per battle

250€ / 2-uur durende battle

 

Reserveer je graag je eigen Bubble Battle, klik dan hier.

 

 

Go Axe

Go Axe en test uit wie de beste bijlwerper onder de vrienden is in onze ‘bijlwerparena’. Een uur vol fun gegarandeerd.

 

Mogelijk elke donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag van 13u tot 21u

Max. 6 personen per arena

Huur arena: 60€ per uur

Mogelijk om 2 arena’s naast elkaar te huren: 100€ per uur

 

Reserveer je graag de Go Axe, klik dan hier.

 

 

Kinderfeestjes

Stoere kids van 6 tot 12 jaar kunnen zich volledig komen uitleven in de Funny Battle op ons buitensportterrein The Field.

Stellen ze liever hun woudtechnieken op scherp, dat kan in de Bushcraft Party op onze gezellige en leuke vuurgrond waarin ze op een veilige manier mes- en vuurtechnieken leren beheersen zoals een echte buitenmens.

 

Mogelijk elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagnamiddag van 14u tot 17u.

Max. 15 kinderen

Prijs kinderfeestje: 250€

Inclusief drankje en hotdog ‘recht van ‘t vuur’

 

Reserveer je graag een kinderfeestje of wil je meer info, stuur ons een mailtje.

 

 

Kid’s Fun

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen elke zaterdag- en zondagnamiddag vrij beleven en bewegen op ons belevings- en bewegingsterrein terwijl de ouders relaxed genieten van onze zomerbar! Ze helpen het vuur mee aanmaken en aanhouden, roosteren een worstje, slingeren als apen op ons bewegingsterrein The Field, en amuseren zich BUITEN als nooit tevoren!

 

Elke zaterdag en zondag tussen 14u en 17u

Kinderen mogen de hele namiddag vrij aansluiten voor 6€.

 

 

Foodbar in de Zomerbar

In het weekend worden we vergezeld door enkele buitengewone, afwisselende  en lokale foodbars. Iedere week een andere foodbar, één voor één even lekker. Kom dus zeker eens proeven op vrijdag, zaterdag of zondag!

 

Vrijdag 31/7, zaterdag 1/8 en zondag 2/8 kan je telkens vanaf 17u genieten van de kookkunst van Christels Keuken. Christel kookt met pure ingrediënten, zonder toevoegingen en natuurlijk zeer lekker!

 

Reserveren hoeft niet, maar kan wel. Vol = vol.

 

Reserveer je graag een tafel, stuur ons een mailtje.

 

 

Cocktailbar in de Zomerbar

Om jullie deze zomer helemaal buitengewoon te laten beleven, staat cocktailbar Baroue uit Turnhout af en toe in onze zomerbar, met hun heerlijke verse cocktails! Kom genieten van een Tipsy Thursday of van een zalig moment tijdens één van onze Cocktail Weekends.

 

TIPSY THURSDAYS

alle donderdagen in juli

6/8, 27/8

COCKTAILWEEKENDS

16-19/7

30/7 – 1/8

6-9/8  /  22-23/8  /  30/8

 

 

 

Blijf je graag op de hoogte van onze acties en evenementen?

Laat hieronder je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen. Uitschrijven is te allen tijde mogelijk