Zomerbar

Onze zomerbar achter ‘t Veldt is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen, waar je kan samenkomen met vrienden, gezellig kan chillen met het gezin.

We zijn elke vrijdag, zaterdag, zondag en maandag open vanaf 14u. Vind hieronder wat er nog extra op het programma staat!

Ray – E @ ‘t Veldt zomert

Geluk is een kostbaar goed. Heerlijk toch wanneer een doorgewinterde vriendschap en ongebreidelde honger naar muzikale exploratie elkaar feestelijk kruisbestuiven …   Laat u door de songs en soundscapes van RAY E. verleiden tot een inspirerende trip over een desolate… Lees meer »

Zaterdag 24 augustus

Vanaf 20u

GRATIS

AFTER WORK in de zomerbar

Een drukke werkweek achter de rug maar het weekend begint… Kom met je collega’s het weekend inzetten in onze zomerbar!   De riem eraf, lekker ontspannen en een heerlijk koel drankje… Intussen met je blote voeten in het zand of… Lees meer »

Elke vrijdag

16u30 - 17u30

PIZZA NIGHT

Wat smaakt er beter bij een fris pintje of een lekker wijntje dan een verse pizza?  Wij bakken heerlijke pizza’s in onze houtgestookte oven en jij moet niks anders doen dan genieten!   Voor 10€ krijg je een versgebakken pizza… Lees meer »

Vrijdag 30 augustus

17u - 20u

10€

‘t Veldt SPORT

Op ons buitensportterein en hindernissenparcours The Field achter de zomerbar kan je sporten en je uitleven naar hartelust!  Voor de kids is het kleinere hindernissenparcours altijd vrij en gratis toegankelijk.  Maar wil je ook een keer de grote hindernissen overwinnen?… Lees meer »

Zaterdag 17 & 31 augustus