‘t Veldt, wie is dat nu eigenlijk?

 

 

Wij, Petra en Yves, brengen onze dagen door met elkaar en onze 2 zonen, Joren en Klaas. Toen we elkaar leerden kennen, wisten we heel snel dat we een ‘match made in heaven’ waren. Het botst en klettert geregeld, maar we vinden elkaar altijd weer. Omdat we hetzelfde denken over het leven en over hoe we dat willen invullen, lukt het ons om samen te leven én samen te werken. We hebben met ons tweetjes al heel wat watertjes doorzwommen wat ons intussen ook bewuster in het leven doet staan. We werken hard en zijn enthousiast in ons ondernemen, maar we bewaken ook onze grenzen, vullen elkaar aan als het kan en remmen elkaar af als het moet.

 

We houden ervan om jullie te inspireren, enthousiasmeren en motiveren op verschillende niveaus. Door een plek te creëren waar iedereen zich welkom voelt, kan samenzijn met vrienden en familie, kan feesten, beleven en bewegen.

 

Dat doen we niet alleen, we krijgen daarbij de hulp van ‘onze Rob en Caroline‘. Naast hun full-time job als hovenier en leerkracht Frans staan ze ons bij waar nodig. Rob is daarbij de handige Harry die we niet zouden kunnen missen. Caroline zorgt voor een stipte opvolging van de reservaties.

 

 

Bovendien staat er nog een heel Veldtteam achter ons, van ‘onze pa en Jeannine’ die ons logistiek ondersteunen tot onze flexijobbers en jobstudenten, die steeds met een glimlach (jawel, ook achter het mondmasker wordt er gelachen!) klaarstaan voor jullie!

 

Samen bouwen we aan onze toekomst en aan ‘t Veldt. Het is onze droom om er een uniek groen belevingsterrein te creëren dat volop leeft, waar mensen samenkomen, zichzelf mogen zijn, geïnspireerd worden, dichter bij zichzelf en elkaar komen.

 

Ontdek je graag wat ‘t Veldt voor jou kan betekenen? Kijk dan snel verder bij ons aanbod.

 

Buitengewoon Warme groeten!

Petra, Yves, Rob & Caroline