Go for the Team!

 

Onze teambuildings brengen jou en je team dichter bij elkaar en de natuur. Ongeacht of je eerder wil vertragen, in beweging wil komen of een combinatie van de twee, we zorgen ervoor dat je een unieke beleving kan ervaren op ons outdoor belevings- en bewegingsterrein.

 

Onze pakketten zijn met zorg samengesteld en bieden je een namiddag vol beleving en samenzijn met je collega’s. Aan alles is gedacht, van de lekkere hapjes tot de enthousiaste begeleiding, dus je hoeft je helemaal geen zorgen te maken. Heb je toch nog extra wensen, dan werken we graag een teambuilding op maat uit.

 

De teambuildings sluiten we altijd samen af rond het vuur, met een babbel en een drankje. Plak je graag een langer samenzijn aan je teambuilding, eventueel met catering? Dat kan!

 

Voor concrete prijzen, stuur ons een mailtje.

 

LITE HEALTHY

Slow Down & Go Healthy

4 uur – vanaf 45€ pp

 

Onze Lite Healthy brengt je dichter bij jezelf en je collega’s door te focussen op je eigen ademhaling en gezondheid.

 

We starten in alle rust met een lekker tasje koffie, thee of een suikerarm drankje en healthy snacks. Verder vertelt onze ademcoach op een inspirerende manier waarom veel mensen sukkelen met hun gezondheid en ongelukkig zijn, waarom ademhaling hier een belangrijke rol in speelt én leert hij je hoe je je ademhaling kan inzetten om gezonder en gelukkiger te zijn, in je privé-leven én op je werkplek.

 

LITE GREEN

Slow Down & Go Green

4 uur – vanaf 45€ pp

 

Onze Lite Green brengt jou en je collega’s dichter bij elkaar en de natuur door samen te vertragen en ‘back to basics’ te gaan.

 

We starten in alle rust met een lekker tasje koffie, thee of een duurzaam drankje en vurige snacks. Verder neemt onze vuurcoach je mee in de wereld van de bushcraft en leert hij jou en je collega’s om veilig met een mes te werken, materialen uit de natuur te halen en er een laaiend vuur mee te maken, als een echte buitenmens.

 

 

ACTIV

Discover Activ & Go Gently

4 uur – vanaf 45€pp

 

Onze Activ brengt jou en je collega’s in beweging, laat jullie je grenzen verkennen en elkaar ondersteunen waar nodig

 

We starten met koffie, thee of een lekkere sportdrank en enkele energiegevende snacks. Verder daagt onze funcoach jou en je team uit in een combinatie van opdrachten en activiteiten die je endorfinepeil verhogen en je als team dichter bij elkaar brengen. Je hoeft helemaal niet sportief te zijn voor deze teambuilding!

 

 

XTREME

Explore Xtreme & Go Nuts

4 uur – vanaf 45€pp

 

Onze Xtreme daagt je uit en laat jou en je collega’s de strijd aangaan met de oerelementen en jezelf.

 

We starten met koffie, thee of een lekkere sportdrank en enkele energiegevende snacks, want die zal je nodig hebben! Verder daagt onze sportcoach jou en je team uit in een combinatie van sportieve opdrachten en activiteiten waarmee je op fysiek vlak je grenzen opzoekt en ze samen met je collega’s verlegt. Go nuts en kom uit je comfortzone!

 

Heb je een vraag? Wil je meer info?

Stuur ons een mailtje.

Blijf je graag op de hoogte van onze acties en evenementen?

Laat hieronder je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen. Uitschrijven is te allen tijde mogelijk