Specials

Een workshop, een teambuilding of een sportsessie in ‘t Veldt?  Kijk hieronder eens of er al iets naar jouw wens tussenzit.

Heb je zelf een leuk idee of zin in een samenwerking?  Stel ons de vraag en we bekijken samen wat er mogelijk is!

Bouw aan je team!

Een TEAMBUILDING op maat van jouw bedrijf of team!  Combineer een uitdagende sportsessie (voor iedereen haalbaar) op ons buitensportterrein The Field met een (bio)lunch of barbecue in ‘t Veldt.  Heb je liever een echt outdoorgame?  Of een ontspannende fietstocht of wandeling?  We luisteren graag naar jouw wensen en werken iets uit dat daar helemaal bij aansluit.  Laat het ons weten via het contactformulier en we gaan aan de slag voor jouw team!

Jouw Pizza Party in 't Veldt

Maak van je feestje een gezellig samenzijn en bak met je gasten zelf je pizza in onze authentieke leemoven op het tuinterras.  Of LAAT je pizza bakken!  Wij zorgen voor de pizzabakker als je wil.  Sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

Prijs?

  • Huurprijs ‘t Veldt + 50€ als je zelf je pizza bakt (oven wordt aangemaakt door ons)
  • 21€ pp als je je pizza laat bakken door onze pizzabakker (verse pizzabodems, homemade tomatensaus, toppings: veggie, vis, vlees)

Meer info? Vul ons contactformulier in en wij bezorgen je graag meer informatie.

Jouw eigen workshop of activiteit op maat!

Liever een workshop op maat voor een avond onder vriendinnen, collega’s of een vrijgezellenfeest?  Een begeleide sportsessie onder vrienden gevolgd door een gezellige barbecue?  Een fietstocht door de Kempen met  versgebakken pizza’s na afloop?  De mogelijkheden zijn eindeloos.  We luisteren graag naar je vraag en werken een workshop of activiteit uit die helemaal in lijn ligt met je wensen.

Meer info? Vul ons contactformulier in en wij bezorgen je graag meer informatie.

Sporten tijdens je feestje!

Graag extra actie op je feestje in ‘t Veldt?  Boek dan een sportsessie voor kinderen en/of volwassenen.  Fun gegarandeerd!

Wat? Sporten @ The Field, buitensportterrein achter ‘t Veldt, onder begeleiding van onze trainer(s).

Leeftijd? Vanaf 5 jaar

Prijs?

  • 65€ voor 5 sporters
  • + 5€ per extra sporter

Aantal? min 5 sporters

Meer info? Vul ons contactformulier in en wij bezorgen je graag meer informatie.