Specials

Een pizza party, teambuilding of een sportsessie in ‘t Veldt?  Kijk hieronder eens of er al iets naar jouw wens tussenzit.

Heb je zelf een leuk idee of zin in een samenwerking?  Stel ons de vraag en we bekijken samen wat er mogelijk is!

Bouw aan je team!

Een unieke TEAMBUILDING op maat van jouw bedrijf of team!

Combineer onze BATTLE OF THE FIELD (fun & samenwerking!) op onze unieke buitenlocatie The Field met een (bio)lunch, barbecue of pizza party in ‘t Veldt.

Of maak een keuze uit verschillende outdoor workshops: bushcraft, vuur maken, wildplukken, koken op houtvuur.  Kom samen met je collega’s genieten van een dagje buiten, back to basics, eenvoudig genieten van de simpele maar oh zo belangrijke dingen die het leven te bieden heeft.

Een workshop ademen of zelfs een workshop ijsbad bieden jou en je team inzichten en instrumenten om gezondheid en welzijn, in leven en werk, te verhogen en te behouden.

Een combinatie van al het bovenstaande is ook mogelijk.

Voel je het kriebelen? Kijk op de website van The Field voor meer info!

Jouw Pizza Party in 't Veldt

Maak van je feestje een gezellig samenzijn en bak met je gasten zelf je pizza in onze authentieke leemoven op het tuinterras.  Of LAAT je pizza bakken door ons!  Wij zorgen voor versgebakken pizza’s en de sfeer en gezelligheid krijg je er gratis bij!

Prijs?

  • Huurprijs ‘t Veldt + 50€ als je zelf je pizza bakt (oven wordt aangemaakt door ons)
  • 21€ pp als je kiest om je pizza’s door ons te laten bakken (verse pizzabodems, homemade tomatensaus, toppings: veggie, vis, vlees)

Meer info? Vul ons contactformulier in en wij bezorgen je graag meer informatie.

Sporten tijdens je feestje!

Graag extra actie op je feestje in ‘t Veldt?  Boek dan een sportsessie voor kinderen en/of volwassenen.  Fun gegarandeerd!

Wat? Sporten @ The Field, buitensportterrein achter ‘t Veldt, onder begeleiding van onze trainer(s).

Leeftijd? Vanaf 5 jaar

Prijs?

  • 65€ voor 5 sporters
  • + 5€ per extra sporter

Aantal? min 5 sporters

Meer info? Vul ons contactformulier in en wij bezorgen je graag meer informatie.

 

Jouw eigen workshop of activiteit op maat!

Liever een workshop op maat voor een avond onder vriendinnen, collega’s of een vrijgezellenfeest?  Een begeleide sportsessie onder vrienden gevolgd door een gezellige barbecue?  Een fietstocht door de Kempen met  versgebakken pizza’s na afloop?  De mogelijkheden zijn eindeloos.  We luisteren graag naar je vraag en werken een workshop of activiteit uit die helemaal in lijn ligt met je wensen.

Meer info? Vul ons contactformulier in en wij bezorgen je graag meer informatie.