Trots op ‘t Veldt!

Wij dragen ‘t Veldt in ons hart!  We zijn er trots op en vinden het geweldig dat mensen er feesten met hun geliefden, anderen ontmoeten, zich laten inspireren terwijl ze er gewoon ‘thuis’ kunnen zijn.  Samen dragen we dat uit in al hetgeen we doen.    Wie zijn wij en wat doen wij naast onze bezigheden in ‘t Veldt?

 

Petra & Yves

PETRA organiseert workshops, lezingen en opleidingen in ‘t Veldt voor mensen die graag iets bijleren en intussen ook gewoon een leuk avondje uit willen in een gezellige omgeving.  Verder denkt ze graag mee met haar klanten om van hun feest of event een gebeurtenis te maken waaraan ze nog lang warme herinneringen overhouden.

YVES is als ondernemende duizendpoot altijd bezig met Groeba en The Field.  Daarnaast is hij een actief sporter en liefhebber van obstacle runs.

 

Caroline & Rob

CAROLINE haalt als leerkracht Frans op het Sint-Claracollege het beste uit zichzelf en haar leerlingen.  Ze leeft voor haar job en is één van die leerkrachten waarvoor de vakantie best wat korter mocht zijn.

ROB runt zijn eigen firma, leeft zich dan ook helemaal uit in en met zijn graafmachine en heeft altijd tijd voor zijn dieren.  Zijn tuin is intussen bijna uitgegroeid tot een heuse kinderboerderij.

 

 Tot snel in ‘t Veldt!

Petra, Yves, Rob & Caroline