Go for the Party!

 

Ben je op zoek naar een buitengewone feestlocatie waar je zowel buiten als binnen kan feesten en samen zijn?  Waar je de vrijheid krijgt om je eigen ding te doen maar óók de ondersteuning vindt die jij zoekt? Dan moet je niet meer verder zoeken! Download onderaan deze pagina onze brochure en prijslijst!

 

‘t BINNENVELDT

INDOOR / OUTDOOR

Ontdek onze feestzaal met gezellige afgesloten tuin en (deels) overdekt tuinterras, comfortabele keuken en prachtige toog. ‘t Binnenveldt is een sfeervolle locatie voor je evenement waar je gemoedelijk kan samenzijn met vrienden en familie. Feest je ook graag buiten maar toch graag beschermd tegen het Belgische weer? Kies voor onze stretchtent in de tuin en creëer zo een unieke verbinding tussen binnen en buiten.

 

 

‘t BUITENVELDT

OUTDOOR

Onze gezellige outdoor belevingsbar met grote stretchtent en volledig uitgeruste toog is een buitengewone locatie voor je outdoor evenement. De kinderen spelen in onze speeltuintjes, op de springstenen in onze wadi of de wilgentunnel.

 

 

‘t VUURVELDT

OUTDOOR

Ontdek ons prachtige Vuurveldt! Deze vuurgrond is ideaal voor kleinere familie- en vriendengroepen die graag samen vertoeven onder de sterrenhemel. Geniet samen van de gemoedelijke sfeer rond het vuur, met ‘t Veldt-team dat lekkere vuurhapjes bereidt voor jullie. Of steek zelf de handen uit de mouwen en kook je eigen potje!

 

‘t VELDT

INDOOR / OUTDOOR

‘t Veldt in zijn totaliteit is dé locatie voor je groter evenement. In dat geval huur je ons volledige terrein af mét feestzaal en stretchtent(en).  Je geniet samen met je gasten van de meerwaarde van ons volledige belevingsdomein. 

 

 

EXTRA BELEVING!

Wil je een Buitengewone Veldtbeleving op je feest? Boek dan zeker één van onze extra’s! Wat dacht je van een Funny Battle voor de kinderen, onze Go Axe, gezellige vuurhoekjes of een ceremonie op jouw feest?

 

 

DOWNLOAD onze brochures en laat je inspireren!

Feestbrochure (pdf)

Prijslijst (pdf)