Go for the Party!

 

Ben je op zoek naar een buitengewone feestlocatie waar je zowel buiten als binnen kan feesten en samen zijn?  Waar je de vrijheid krijgt om je eigen ding te doen maar óók de ondersteuning vindt die jij zoekt? Dan moet je niet meer verder zoeken!

 

‘t BINNENVELDT

INDOOR / OUTDOOR

Ontdek onze feestzaal met gezellige afgesloten tuin en (deels) overdekt tuinterras, comfortabele keuken en prachtige toog. ‘t Binnenveldt is een sfeervolle locatie voor je evenement waar je gemoedelijk kan samenzijn met vrienden en familie. Feest je ook graag buiten maar toch graag beschermd tegen het Belgische weer? Kies voor onze stretchtent in de tuin en creëer zo een unieke verbinding tussen binnen en buiten.

 

 

‘t BUITENVELDT

OUTDOOR

Onze gezellige outdoor belevingsbar met grote stretchtent en volledig uitgeruste toog is een buitengewone locatie voor je outdoor evenement. De kinderen spelen in onze speeltuintjes, op de springstenen in onze wadi of de wilgentunnel.

 

 

‘t VELDT

INDOOR / OUTDOOR

‘t Veldt in zijn totaliteit is dé locatie voor je groter evenement. In dat geval huur je ons volledige terrein af mét feestzaal en stretchtent(en).  Je geniet samen met je gasten van de meerwaarde van ons volledige belevingsdomein. 

 

 

EXTRA BELEVING!

Wil je een Buitengewone Veldtbeleving op je feest? Boek dan zeker één van onze extra’s! Wat dacht je van een Funny Battle voor de kinderen, onze Go Axe of een kampvuur op jouw feest?

 

 

 

Ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden en prijzen?

 

ONZE NIEUWE FEESTBROCHURE IS BIJNA KLAAR!

Laat je vraag en e-mailadres hier achter en we nemen contact met je op.

 

 

 

Check beschikbaarheid

Voorlopig zie je online enkel de beschikbaarheid voor ‘t Binnenveldt.

Wil je weten wanneer ‘t Buitenveldt vrij is? Stuur ons een mailtje!