Ben je klaar voor een Buitengewoon feest?

 

‘t Veldt, dat is mensen dichter bij zichzelf, anderen en de natuur brengen. Dat doen we onder andere door een unieke locatie aan te bieden met een groen outdoor belevingsterrein waar onze klanten van kunnen genieten samen met hun gasten.

 

‘t Binnenveldt

Onze feestzaal met mooie afgesloten tuin en tuinterras, comfortabele keuken en prachtige toog is een sfeervolle locatie voor je evenement waar je gemoedelijk kan samenzijn met vrienden en familie. Binnen kunnen er 80 personen zitten en 120 personen staan, maar met onze stretchtent in de tuin kan je evenement 160 personen tellen.

 

‘t Buitenveldt

Onze gezellige buitenbar met stretchtent, ingerichte toog én vuurgrond is een buitengewone locatie voor je outdoor evenement. De kinderen spelen in onze speeltuintjes, op de springstenen in onze wadi, in de wilgentunnel of op onze uitgestrekte vuurgrond terwijl jij geniet van het buiten zijn samen met je gasten. Er kunnen 80 personen onder de stretchtent, maar bij mooi weer heeft ‘t Buitenveldt een capaciteit van 140 personen.

 

‘t Veldt

‘t Veldt in zijn totaliteit is dé locatie voor je groter evenement. In dat geval huur je ons volledige terrein af mét feestzaal en stretchtent(en).  Je feest of evenement wordt naar een ander niveau getild.

 

Onze extra’s

Wil je een Buitengewone Veldtbeleving op je feest, boek dan zeker één van onze extra’s. Wat dacht je van een Funny Battle voor de kinderen, onze Go Axe of een kampvuur op jouw feest?

 

Ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden en onze prijzen?

Download hier onze brochure

 

 

Check beschikbaarheid

 

Sfeerbeelden