Onze gezellige ruimte is te huur als locatie voor jouw babyborrel/familiefeest maar ook voor je workshop of je meeting.  Je kan er zitten met maximum 60 personen. Voor een staand evenement kan je zo’n 120 personen uitnodigen.

‘t Veldt is uitgerust met al hetgeen je nodig hebt voor een geslaagd evenement.  Een mooie toog, een praktische keuken en sanitair, ruim voldoende servies, bestek, tassen, glazen, gratis Wifi, een beamer en een projectiemuur én een authentieke pizza-oven op het terras.  Neem een kijkje bij de foto’s onderaan om een idee te krijgen.

 

Wij bieden 2 opties:

  • Je huurt onze ruimte en organiseert je evenement zelf
  • Je besteedt de organisatie van je evenement uit

Zelf organiseren

Huur onze ruimte en doe er verder helemaal je eigen ding mee.  Wij zorgen voor de gezellige omkadering en de gekoelde drank en jij kan je evenement naar jouw smaak en zin inrichten en vormgeven.  Je kan bijvoorbeeld in alle privacy pizza bakken in onze authentieke leemoven op het tuinterras of je pizza laten bakken. Kijk hier maar eens als dat je interesseert.

Organisatie uitbesteden

We denken graag met je mee over de organisatie van je feest of event.  Heb je graag dat wij voor jou een traiteur zoeken die aansluit bij je wensen?  Wil je dat ‘t Veldt helemaal ingericht klaarstaat en opgeruimd wordt na je feestje?  Ben je op zoek naar professionele bediening?  Dat kan allemaal.

Prijzen

Feest

Huur ‘t Veldt af voor jouw feest.

 

245€ /dag

295€ /dag mét pizza-oven

MEETING/SEMINARIE

Huur ‘t Veldt voor jouw meeting, seminarie, workshop… Mogelijk van maandag tot en met donderdag.

 

minder dan 4u: 180€

dranken & knabbels 4€ pp

4u – 8u: 290€

dranken & knabbels 6€ pp

meer dan 8u: 350€

dranken & knabbels 8€ pp

Prijzen zijn excl. BTW

VERENIGINGEN

‘t Veldt ondersteunt lokale verenigingen uit Retie en omgeving die hun interne activiteiten bij ons boeken.

 

110€ / dag

ORGANISATIE

Wij denken graag met je mee over de organisatie van jouw evenement.  We bekijken samen wat jouw wensen zijn tijdens een vrijblijvend gesprek.

 

Check beschikbaarheid

 

Sfeerbeelden