Woensdag 24 april

19u30 - 21u30

49€

Inschrijven Nog tickets beschikbaar
min. 8 personen - max. 15 personen

Workshop PLANTENHANGER maken van oude T-shirts

De macramé plantenhangers zijn weer helemaal hip!  Je komt ze echt overal tegen!  Wat denk je ervan om er zelf eentje te maken met oude of ongebruikte T-shirts die toch maar in je kast liggen?

 

In een twee uur durende workshop up-cyclen we oude t-shirts en andere kledingstukken uit tricot (bv.leggings) tot mooie hippe plantenhangers. We gebruiken hiervoor de macramé techniek. Je gaat naar huis met minstens 1 afgewerkte plantenhanger mét een mooi potje en plantje.

 

De workshop wordt gegeven door Hausgemacht, een vrijplaats voor handwerk en ambacht, voor creatief en fantasierijk spel. Ze willen mensen van elke mogelijke pluimage uit hun hoofd in hun handen krijgen.

M.a.w. een project dat duurzaam werkt. Ze hanteren hergebruik en deeleconomie als basisprincipes en zetten hier bij alles wat ze realiseren volop op in.

 

Voor wie?

Iedereen die creatief aan de slag wil gaan en een eye-catcher wil maken voor in huis is welkom. Er is geen voorkennis vereist.

 

Wat breng jij mee?

Oude T-shirts uit tricot (hoe groter, hoe beter), leggings, broeken uit tricot…, liefst zonder opdruk.

 

Waar zorgen wij voor?

  • Alle materialen om de plantenhangers mooi af te werken
  • Stofjes voor diegenen die geen oude T-shirts hebben liggen
  • Potjes en plantjes voor de plantenhangers
  • Een hapje en een tapje
  • Gezelligheid!

 

Heb je ook interesse in onze workshop SASHIKO?  Als je voor de beide workshops tegelijk inschrijft, betaal je slechts 90€ i.p.v. 98€ of 45€ per workshop.