Maandag 23 september 2019

13u - 16u

85€ excl BTW

Inschrijven Nog tickets beschikbaar
10 - 15 personen

Workshop INSTAGRAM

Je weet en voelt dat INSTAGRAM niet weg te denken valt als je jouw doelgroep wil bereiken?  Dan is deze workshop iets voor jou!
In deze hands-on workshop – die deel uitmaakt van de reeks workshops SOCIAL MEDIA – leer je alle ins & outs van Instagram.
Wat zijn de voordelen van een bedrijfsaccount en hoe haal je er alles uit wat erin zit?
Je leert de functionaliteiten van Instagram optimaal te gebruiken: van insta stories tot IGTV. Liesbeth van Strong & Bold bekijkt samen met jou hoe je jouw profiel zo goed mogelijk presenteert en je krijgt tips om de perfecte beschrijving te maken voor je doelgroepen.
Natuurlijk deelt ze ook enkele trucjes om je bereik te vergroten en zo nieuwe klanten aan te trekken. En als ondernemer bespaar jij graag tijd, dus geeft Liesbeth met plezier alle tips om tijd te winnen bij het inplannen van je posts.
Ten slotte bekijken jullie ook hoe je instagramwaardige foto’s kan maken en hoe je ze bewerkt om helemaal aan te sluiten bij jouw merk.

Breng zeker je smartphone met de Instagram app mee naar deze workshop, zodat je meteen live mee kan volgen en aanpassingen doen.

 

Deze workshop maakt deel uit van een reeks zeer praktische en hands-ons workshops voor ondernemers, waaronder ook nog de workshops Facebook en Canva.  De workshop Facebook leert je hoe je je doelgroep kan bereiken én vergroten met Facebook.   In de workshop Canva leer je je social media posts ook mooi en gemakkelijk vormgeven, gratis foto’s vinden en bewerken enzoverder.

 

Schrijf je in voor meerdere workshops en krijg de tweede workshop aan 10% korting en de derde zelfs aan 25% korting!