Maandag 7 oktober 2019

13u - 16u

85€ excl BTW

Inschrijven Nog tickets beschikbaar
10 - 15 personen

Workshop FACEBOOK

Wil jij weten hoe je de juiste doelgroepen kan aanspreken via Facebook? Dan is deze workshop iets voor jou!
In deze hands-on opleiding die deel uitmaakt van de reeks rond SOCIAL MEDIA ga je samen met Liesbeth van Strong & Bold aan de slag.
Jullie bekijken in eerste instantie hoe jouw profiel verder geoptimaliseerd kan worden en wat voor jou de beste momenten zijn om te posten.
Daarna duik je in de wereld van de perfecte omschrijving en toont ze je hoe je optimaal gebruik maakt van alle functionaliteiten.
Advertenties zijn bij Facebook ook niet meer weg te denken, dus die bespreken jullie uiteraard ook in detail. Hoe bereik jij de juiste personen en spendeer je jouw budget zo goed mogelijk?
Omdat je als ondernemer veel liever bezig bent met je job dan met social media, geeft Liesbeth je ook een hoop tips mee om tijd te besparen met jouw sociale kanalen.
Breng zeker je laptop en paswoorden mee naar deze workshop. Zo ben je zeker dat je alles mee kan volgen en kan je meteen live aanpassingen doen.
Deze workshop maakt deel uit van een reeks zeer praktische en hands-ons workshops voor ondernemers, waaronder ook nog de workshops Instagram en Canva.  De workshop Instagram leert je alle functionaliteiten van Instagram te gebruiken, van de instastories tot IGTV.  In de workshop Canva leer je je social media posts ook mooi en gemakkelijk vormgeven, gratis foto’s vinden en bewerken enzoverder.
Schrijf je in voor meerdere workshops en krijg de tweede workshop aan 10% korting en de derde zelfs aan 25% korting!