19u30 - 21u30

140€ per gezin

Inschrijven Nog tickets beschikbaar
10 - 15 personen

Vormingsreeks communicatie & autisme: ‘ALS JE BEGRIJPT WAT IK BEDOEL…’

Praktijk Communicatie en Autisme Els Vermeulen in ‘t Veldt

Els is meer dan 20 jaar actief in het ondersteunen van mensen met autisme en hun omgeving. Vanuit de vele gesprekken met mensen heeft zij doorheen de jaren een eigen visie en concept ontwikkeld waarmee ze de vertaling maakt tussen de twee denkstijlen van mensen met en zonder autisme met telkens het accent op “communicatie”.

 

Heb je als ouder het gevoel dat je je kind niet altijd helemaal begrijpt? Heb je zelf autisme en ervaar je de dingen, andere mensen of misschien de wereld niet altijd als vanzelfsprekend? Vind je het lastig om je partner te begrijpen of heb je het gevoel dat jullie op een heel verschillende manier communiceren?

 

Dan is deze vorming van 4 woensdagavonden in een kleine en veilige groep misschien iets voor jou. Je leert het denken en voelen van iemand met autismespectrum nog beter begrijpen. Onder permanente en zorgvuldige begeleiding van Els biedt deze cursus naast concrete tips in communicatie en benadering ook de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met bondgenoten.

 

Op 06/02 start onze eerste groep voor ouders. In de loop van het voorjaar van 2019 starten dan de groepen ‘anders denken bij vrouwen, jongvolwassenen, koppels,… ‘.

 

Heb je interesse voor één van deze groepen óf wil je je al inschrijven voor de groep voor ouders, klik dan op de knop ‘inschrijven’.  Kom je graag eerst eens luisteren naar Els?  Dan ben je welkom op onze lezing ‘AUTISME?… WAT IS ‘T NU?’ op 23/01, 24/01 of 29/01.

 

Bedankt alvast, we horen of lezen het graag!