Woensdag 23 januari

19u30 - 22u00

10€ (excl drankjes)

Volzet
max. 40 personen

Info-avond AUTISME?… WAT IS ‘T NU?

Praktijk Communicatie en Autisme Els Vermeulen in ‘t Veldt

Els is meer dan 20 jaar actief in het ondersteunen van mensen met autisme en hun omgeving. Vanuit de vele gesprekken met mensen heeft zij doorheen de jaren een eigen visie en concept ontwikkeld waarmee ze de vertaling maakt tussen de twee denkstijlen van mensen met en zonder autisme met telkens het accent op “communicatie”.

 

Heb je als ouder het gevoel dat je je kind niet altijd helemaal begrijpt? Heb je zelf autisme en ervaar je de dingen, andere mensen of misschien de wereld niet altijd als vanzelfsprekend? Vind je het lastig om je partner te begrijpen of heb je het gevoel dat jullie op een heel verschillende manier communiceren?

Wil je weten wat autisme juist is en hoe je ermee kan omgaan, bij jezelf of bij iemand uit je omgeving?

Hartelijk welkom dan op onze lezing die zal doorgaan op 23/01 om 19u30.

 

Els Vermeulen van Praktijk Communicatie en Autisme Els Vermeulen deelt haar unieke kijk op autisme met ons.   Ze neemt ons mee in haar verhaal en op het einde van de avond hebben we een heldere kijk op deze andere denkstijl die autisme heet.

 

Diezelfde avond kan je – als je wil – ook inschrijven voor één van onze vormingsreeksen.  Dit zijn 4 avonden in kleine groep, waar je de nodige basisingrediënten krijgt om het denken en voelen van iemand met autismespectrum nog beter te begrijpen.  Meer informatie vind je hier.